Erica H inredare och stylist i Växjö – inredning styling homestaging

Homestyling

tradgardsg3-9

Erica H:s uppdrag går ut på att göra ditt hem till en plats där spekulanterna vill stanna kvar. Första intrycket vid en visning är oftast avgörande inför fortsatta beslut. Det är därför lönande att använda sig av en professionell stylist som lyfter fram hemmet på bästa sätt, samt skapar en trevlig atmosfär.

Erica H skapar rätt känsla!

Ofta blir man hemmablind och har svårt att plocka fram det egna hemmets alla möjligheter. Erica H hjälper dig att se din bostad med nya ögon och framhäva den på bästa sätt. I många fall kan man med relativt enkla medel genomföra de förändringar som behövs. Genom att frigöra ytor, möblera om, ljussätta och tillföra en del accessoarer, växter och textilier skapar vi ett hem som tilltalar många.

Syftet med homestyling är att tilltala fler intressenter och få en snabbare försäljning till ett högre försäljningspris. Det innebär att bostaden iordningställs inför visning/försäljning. Kostnaden för tjänsten är avdragsgill och läggs till mäklararvodet då reavinsten räknas ut. Se Skatteverkets hemsida.

Mäklarna fick i en undersökningen bedöma hur stor påverkan homestyling har för slutpriset.
En tredjedel av mäklarna konstaterar att det kan höja priset med 5–10 procent, medan ytterligare 28 procent menar att det kan höja priset med 10–15 procent eller mer. En mycket liten andel tycker att homestyling har liten betydelse för slutpriset. (Källa: Mäklarforum 2008-01-24)