Erica H inredare och stylist i Växjö – inredning styling homestaging

Inredning

tradgardsg3-7

INREDNING

Inspirationsmöte

En inredare kommer hem till dig och ger konkreta tips när det gäller möblering, förslag på nya möbler, färgsättning och ljussättning i de rum ni önskar hjälp med. Vi utgår ifrån dina behov och visioner för att skapa ett hem att trivas i.

Din personliga inredare privat och offentlig miljö 

Erica H finns där för inspirerande möten. Vi hjälper dig med förslag på färgsättning, ljussättning, nya möbler/ textilier/ accessoarer, möblering, inköp med mera. Det börjar med att vi träffas på platsen du önskar få hjälp med och pratar igenom dina önskemål. Det kan röra sig om enklare renoveringar och kompletteringar till mer omfattande förvandlingar av ditt hem. Erica H har gott samarbete med duktiga hantverkare och kan om så önskas sköta kontakten under renoveringar.
Förslaget presenteras med utförlig dokumentation samt bilder i form av moodboard alternativt bildlista.

STYLING

Muntlig konsultation

Vid ett hembesök går vi tillsammans igenom rum för rum och tittar på vad som behöver genomföras innan fotografering och visning för att visa upp hemmet på bästa sätt. Du får konkreta råd och genomför sedan arbetet själv. Här ingår också genomgång av balkong, uterum samt trädgård. Tjänsten är avdragsgill. Se Skatteverket.

Fortsatt stylinghjälp

Om du vill ha fortsatt hjälp att iordningsställa allt inför fotografering och visning kan du anlita Erica H. Det kan ju kännas skönt att slippa allt det praktiska. Vi hjälper då till på plats och ansvarar också för eventuella kompletteringsinköp eller hyra av t.ex. accessoarer, textilier, möbler och belysning. Behöver det målas om eller liknande sköter Erica H kontakten med duktiga hantverkare. Tjänsten är avdragsgill.

Undersökningar visar att homestyling ger fler intressenter, snabbare försäljning till högre pris samt nöjdare köpare och säljare!