Erica H inredare och stylist i Växjö – inredning styling homestaging

Priser

tradgardsg3-7

INREDNING

Inspirationsmöte

En inredare kommer hem till dig och ger konkreta tips när det gäller möblering, förslag på nya möbler, färgsättning och ljussättning i de rum ni önskar hjälp med. Vi utgår ifrån dina behov och visioner för att skapa ett hem att trivas i.

Pris: 800 kr/h inkl moms
Milersättning  38 kr/mil

Din personliga inredare

Erica H finns där för inspirerande möten. Vi hjälper dig med förslag på färgsättning, ljussättning, nya möbler/ textilier/ accessoarer, möblering, inköp med mera. Det börjar med att vi träffas på platsen du önskar få hjälp med och pratar igenom dina önskemål. Det kan röra sig om enklare renoveringar och kompletteringar till mer omfattande förvandlingar av ditt hem. Erica H har gott samarbete med duktiga hantverkare och kan om så önskas sköta kontakten under renoveringar.
Förslaget presenteras med utförlig dokumentation samt bilder i form av moodboard alternativt bildlista.

Pris: 800 kr/h inkl moms eller enligt offert
Milersättning  38 kr/mil

Offentlig miljö

Pris: 850 kr/h exkl moms
Milersättning  38 kr/mil

STYLING

Muntlig konsultation

Vid ett hembesök går vi tillsammans igenom rum för rum och tittar på vad som behöver genomföras innan fotografering och visning för att visa upp hemmet på bästa sätt. Du får konkreta råd och genomför sedan arbetet själv. Här ingår också genomgång av balkong, uterum samt trädgård. Tjänsten är avdragsgill. Se Skatteverket.

PRISER BOSTADSRÄTT
0–100 kvm: 1100 kr inkl. moms
>100 kvm: 1450 kr inkl moms

PRISER VILLA
0–100 kvm: 1750 kr inkl moms
>100 kvm: 1900 kr inkl moms

Milersättning 38 kr/mil

Muntlig och skriftlig konsultation

Det börjar med ett hembesök där vi tillsammans tittar på vad som behöver göras för att framhäva bostaden på bästa sätt inför försäljningen. Efter några dagar får du sedan en detaljerad lista över samtliga utrymmen både utomhus och inomhus. Du gör sedan det praktiska själv. Tjänsten är avdragsgill.

0–100 kvm: 2500 kr inkl moms
>100 kvm: 2950 kr inkl moms

Milersättning 38 kr/ mil

Fortsatt stylinghjälp

Om du vill ha fortsatt hjälp att iordningsställa allt inför fotografering och visning kan du anlita Erica H. Det kan ju kännas skönt att slippa allt det praktiska. Vi hjälper då till på plats och ansvarar också för eventuella kompletteringsinköp eller hyra av t.ex. accessoarer, textilier, möbler och belysning. Behöver det målas om eller liknande sköter Erica H kontakten med duktiga hantverkare. Tjänsten är avdragsgill.

Pris: Offert lämnas.

Milersättning 38 kr/mil

Undersökningar visar att homestyling ger fler intressenter, snabbare försäljning till högre pris samt nöjdare köpare och säljare!